KONCERTY

Next Door To nHeaven - dwa koncerty w Polsce

photo 2
Na dwa koncerty do Polski przyjeżdża zespół Next Door To Heaven (Rosja). Zespół powstał w Sankt Petersburgu 1 września 2014 roku, a zołożyli go Eugene Mazunov (muzyka, gitara, gitara basowa, back vox) i Darię Mazunov (wokal i teksty). Next Door To Heaven gra progresywny / alternatywny metal i post grunge. Do naszego kraju Next Door To Heaven przyjedzie w ramach trasy po Europie. Rosjanie najpierw zagrają w Krakowie (RockShot Pub) 21 maja, a 22 maja wystąpią w Bielsku Białej (Klub Rude Boy)
Link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/909695935867836/

PutSolntsa i Amalgama zagrają w Słupsku!

Poster03
Już 3 Maja w Słupsku odbędzie się trzeci z kolei koncert zespołów Путь Солнца / Put' Solntsa , Amalgama (Rosja) + sup / 03 V 2019 / Słupsk w naszym kraju w ramach trasy "Double Kick Tour". Zespoły zagrają w klubie Motor Rock Pub. Bilety w cenie 15 zł. Zapraszamy! Metallurg Concert booking & promotion

Put` Solntsa zagra 2 Maja w Olsztynie

57710753 1176106352549047 2189360476784164864 n
Jeszcze tylko siedem dni do inauguracyjnego koncertu w ramach trasy "Double Kick Tour" zespołu Путь Солнца / Put' Solntsa oraz towarzyszącej grupie Amalgama. Właśnie 1 maja w Suwałkach w klubie Komin zaprezentują się oba zespoły po raz pierwszy w naszym kraju. Jednak już 2 maja (czwartek) Put Solntsa i Amalgama wystąpią w Olsztynie, w miejscowym klubie Sarmata Pub. Początek występu godz. 19:00. Metallurg Concert booking & promotion Pronet Music

Kolejne koncerty Leash Eye

53169378 1159913794190426 2841376103325499392 n
Uwaga!!! Ważna wiadomość od zespołu Leash Eye! Już w najbliższy piątek 26 kwietnia Leash Eye zagrają w Progresji obok zespołu Acid Drinkers! Z kolei 17 maja przygotujcie się na kolejne spotkanie, tym razem w klubie Potok w Warszawie, gdzie muzycy Leash Eye dadzą kolejny swój koncert! Zapraszamy!

Koncert warszawskiej formacji hard rockowej Leash Eye z charyzmatycznym i świetnie znanym nie tylko w Polsce zespołem Acid Drinkers odbędzie się w Progresji  (Warszawa, Fort Wola 22) w piątkowy wieczór 26 kwietnia (bilety 55/65). Początek koncertu godz. 20:00.

Z kolei w klubie Potok: Drugi Dim Ludzi Rocka w Warszawie (ul. Potocka 14) odbędzie się koncert zespołu Leash Eye, który kontynuuje promocję wydanej w styczniu 2019 czwartej płyty "Blues, Brawls & Beverages" oraz warszawskiej formacji FIASKO (w 2017 r. debiut album pt. 'Głupcy Umierają').  Bilety: 20 zł – 30 zł,
Link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/2295242567427711/

Członkowie Leash Eye nazywają swoją muzykę Hard Truckin' Rock, natomiast w praktyce jest to mieszanka melodyjności hard rocka rodem z lat 70-tych oraz elementów stoner-metalu czy też southern rocka. Brzmienie zespołu to osadzona sekcja rytmiczna wzbogacona o mięsiste gitary oraz przesterowane organy Hammonda. To wszystko okraszone niebanalnym, typowo hard-rockowym wokalem daje mieszankę klasyfikującą muzykę Leash Eye w kategoriach hard rocka na miarę XXI wieku.

Skład:
Marcin 'BeeGees' Bidziński - perkusja
Marek 'Marecki' Kowalski - gitara basowa
Piotr 'Voltan' Sikora - organy
Arkadiusz 'Opath' Gruszka - gitary
Łukasz 'Quej' Podgórski – wokal

Dyskografia:
1999 - Demo CD (5 utworów)
2006 - Promo CD (3 utwory)
2009 - V.E.N.I (Metal Mundus Records)
2010 - From Hell To Wyoming(2 utwory)
2011 - V.I.D.I (Metal Mind Productions)
2013 - Hard Truckin' Rock (Metal Mind Productions)
2019 - Blues, Brawls & Beverages

...................................................................
FIASKO

Warszawska horda FIASKO, grająca melodie alkoholowo-depresyjne, na styku rocka, metalu i muzyki elektronicznej, promuje na żywo, wydany pod koniec 2017 roku, debiutancki album pt. "Głupcy Umierają". Od stycznia zespół, po kilku roszadach w składzie, pracuje nad kolejnym wydawnictwem. Być może na tym koncercie zagrane zostaną nowe utwory zespołu.

Put`s Solntsa i Amalgama, czyli koncerty w Szczecinie

Poster04
Już 4 maja w klubie Jambar w Szczecinie (ul. Kolumba 5) w ramach trasy "Double Kick Tour" wystąpią rosyjskie zespoły  Путь Солнца / Put' Solntsa, Amalgama oraz szczeciński zespół Fallen Outcast! Serdecznie zapraszamy!!!  Przypomnijmy, ze majowa trasa "Double Kick Tour" obejmuje osiem koncertów w Polsce. Put Solntsa oraz Amalgama wystąpią: 1 maja w Suwałkach, 2 maja w Olsztynie, 3 maja w Słupsku, 4 maja w Szczecinie, 5 maja we Wrocławiu, 9 maja w Krakowie, 11 maja w Płocku oraz 12 maja w Warszawie. Link do wydarzenia:https://www.facebook.com/events/2235240950020890/

Strona 7 z 29

 

38269211 2006221036084507 7210931055518285824 n

 

13431522 527391990782591 6247346383680827852 n

                                                                                                                         60770930 1191458514347164 6149822010236076032 n

                                                                                                                          64467429 1216063535219995 522816765395206144 o
 
                                                                                                                        FONOBO logo podstawowe rgb

34119097 1800902089973566 2328289710893432832 n


23622296 1388628431246642 9099465390817401311 n
LOGO RS ORANGE 

 

45355550 1203698003131909 2897655580950790144 n

CZADLISTAbanner 0

51712154 2460681867320714 7709598662917095424 n

16195445 916518555117771 8265199904508936419 n

progres prorad

 al.l.anonim2

 rockrebelia bbb2

 bogart logo 

 

lan tajm baner

10507147 343033919176973 1402167993615082573 o

 

ann logo

hellhavenokladka200

lebowski

ba arlon

strefa proradio

sci24 pl

 

                                                                                                                     53179285 2101736433246165 3880176744874901504 n